Informatie

Wij laten u graag lachen

Wij zijn toegewijd aan het helpen van patiënten van alle leeftijden met hun tandheelkundige behoeften. Onze primaire focus ligt op het voorkomen van gaatjes, vooral bij kinderen. Ons team is gespecialiseerd in kindertandheelkundige zorg, maar we bieden ook begeleiding voor volwassenen. Hieronder vindt u meer informatie.

Tandartsen met passie voor mondzorg

Sofie en Merel

Tarieven

NZa heeft vastgestelde tarieven in nederland. voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het tarievenboekje van de KNMT.

Facturatie

Wij hebben onze debiteurenadministratie uitbesteed aan mijnAndersnota.nl. Dat betekent dat zij namens ons facturen. Druk op het icoontje voor meer info.

Klachten

Graag leggen wij tijdens een consult zorgvuldig het behandelplan en onze werkwijze aan u uit. Mocht het toch een keer voorkomen dat er onduidelijkheden zijn over onze werkwijze of behandeling? Doe dan uw mond open! Wij zijn uiteraard bereid tot een verhelderend gesprek. Wij leggen u graag uit waarom iets op een bepaalde manier gedaan is. Meestal is een goed gesprek voldoende om een onduidelijkheid of een probleem op te lossen. Zo kunnen we dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing. Komen wij er samen niet uit, dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).

Spoed

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met Tandarts spoedpraktijk op telefoonnummer 0900-8602. Of kijk op www.tandartsspoedpraktijk.nl