Contact

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak, wij reserveren dan behandeltijd voor u. Dit betekent dat wij een strakke planning hanteren en dat ons hele team de behandeling heeft voorbereid en volledig voor u klaarstaat bij aanvang behandeling. Wij verzoeken u om alleen ingeval van uiterste noodzaak een afspraak te annuleren. Het maken van een afspraak is niet vrijblijvend en is altijd persoonsgebonden. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.

Als uw afspraak niet kan doorgaan, dan kunt u deze tot 48 uur (werkdagen) van tevoren gratis annuleren door dit op werkdagen van 08:30-12:30 uur en van 14:30 uur-17:00 uur telefonisch aan ons door te geven. In het weekend zijn wij gesloten. Het weekend vanaf vrijdag 11:00 uur en feestdagen worden hierbij niet meegerekend. Afspraken kunnen niet per mail worden geannuleerd.

Voor afspraken die om welke reden dan ook niet worden nagekomen of korter dan 48 uur (werkdagen) van te voren worden geannuleerd moeten wij helaas kosten voor de gereserveerde kamer in rekening brengen: per tijdseenheid van 10 minuten minimaal 20,-Bij een telefonisch gemaakte afspraak is de genoteerde tijd in onze agenda bepalend.

Het adres van Tandartsencentrumzwolle

Stuur een bericht naar Tandartsencentrumzwolle

Contact

Tandartsen Centrum Zwolle

Adres :  Vosmaerstraat 12, 8023 DC Zwolle
Email : info@tandartsencentrumzwolle.nl
Telefoon : 038-4530436

Openingstijden

maandag:      08:00 – 17:00
dinsdag:         08:00 – 17:00
woensdag:    08:00 – 17:00
donderdag:   08:00 – 17:00

 

Deel ons

Stuur een bericht

Onze bereikbaarheid

Met eigen vervoer

U kunt ons goed bereiken met de fiets bij voorkeur. Tevens kunt u de auto makkelijk en gratis bij onze praktijk parkeren

Openbaar vervoer:

Vanaf het station Zwolle. Bus 3 richting hessenpoort. Uitstappen bij bus station Trompstraat

Toegankelijkheid

De praktijk is rolstoel toegankelijk. Mochten er bijzonderheden of vragen zijn, kunt u natuurlijk altijd tevoren telefonisch contact opnemen.

Talen

We spreken Nederlands – Wir reden Deutsch – We speak English.